Please Choose Your Language
Rreth Nesh
Ju jeni këtu: Shtëpi » Rreth nesh

 Rreth Feilong

 Pajisje shtëpiake Feilong - që nga viti 1995 ka prodhuar pajisje luksoze dhe me çmim të ulët në tregun global.Produktet tona kryesore janë: Makinat larëse si vaskat dyshe ashtu edhe ngarkuesit e lartë. Frigoriferë duke përfshirë retro , kompakt, banak, tavolinë, dyer, derë e trefishtë dhe krah për krah.Ngrirësit e kraharorit duke përfshirë përdorimin në shtëpi, përdorimin komercial, me një derë, dyer të dyfishtë, dyer të trefishta, derë fluturash, temperaturë ultra të ulët, derë xhami dhe Ishujt supermarket. Televizorë LED si DLED ashtu edhe ELED me aftësi 4k dhe 8k dhe vitrinë komerciale dhe produkte të arritshme.
 
Feilong zotëron 4 fabrika gjithsej, fabrikat tona kryesore janë të vendosura në Cixi me fako në Henan dhe Suqian për të lejuar një disponueshmëri të madhe portesh për të gjetur mënyrën më të mirë për të dërguar mallra tek ju - FOB Ningbo, FOB Lianyanggang, FOB Shanghai dhe FOB Qingdao janë portet tona më të njohura.Me një sipërfaqe totale prej 900,000 metrash katrorë, aktualisht jemi në procesin e ndërtimit të fabrikës sonë të 5-të e cila duhet të përfundojë në vitin 2024.
 
Ne jemi krenarë që po zgjerohemi gjithnjë në të gjithë globin për të siguruar që vizioni dhe misioni ynë të jenë të plotë dhe të bëhemi furnizuesi kryesor në botë i pajisjeve të mëdha kompakte.Ne tashmë punojmë me mbi 130 vende dhe mbi 2000 marka në mbarë botën, të cilët besojnë në ekspertizën tonë.

Misioni ynë, të cilin me siguri e kemi pranuar - është të krijojmë një jetë të rehatshme, pa stres si për klientët tanë ashtu edhe për klientët tanë!Produkte që janë të lehta për t'u përdorur, higjenike dhe me cilësi të mirë si dhe një shërbim ndaj klientit që heq dhimbjen e kokës nga burimi.

Vizioni ynë dhe kufiri ynë janë - të jemi gjithmonë vendi i dëshiruar për t'i mbajtur produktet tuaja të sigurta dhe të freskëta dhe që ju t'i shijoni ato më së shumti me familjen, miqtë dhe bashkëpunëtorët.Ne duam të jemi eksportuesi numër 1 i pajisjeve në botë deri në vitin 2030 dhe kemi nevojë për ndihmën tuaj për të përmbushur vizionin tonë duke ju bërë ju pjesë më integrale e ekipit tonë.

Frigoriferët tanë shiten me krenari në shitësit më të mëdhenj në botë, duke përfshirë Walmart dhe disa nga markat më të mëdha botërore si Hisense dhe Meiling...

Fabrikat tona janë të klasit botëror dhe sistemet tona të kontrollit të cilësisë ndjekin atë të prodhuesve më të mëdhenj të automobilave në botë për të siguruar fantastike menaxhimin e cilësisë dhe sistemin e prodhimit.Ne jemi të fokusuar në mposhtjen, përmirësimin dhe së shpejti për të udhëhequr inovacionin aktual në industrinë e ftohjes me disa patenta prodhimi dhe dizajni.

I gjithë ekipi ynë i prodhimit dhe dizajnit është ekspert në këtë fushë.Edhe më e rëndësishmja, ne dëgjojmë klientët tanë për t'u siguruar që ata nuk janë vetëm të kënaqur me produktet tona, në mënyrë që ata të mund t'ua bëjnë jetën edhe më të lehtë.

Talent - skautizëm dhe mundësi

Feilong sheh vlerën dhe potencialin e të paturit të një departamenti të burimeve njerëzore të klasit të lartë dhe imiton kushërinjtë tanë evropianë në shumë prej strukturave të tij.Stafi i Feilong janë të gjithë ideologë dhe praktikues që punojnë së bashku në një mjedis fuqizues të shpirtit për të përmirësuar aftësitë, për të rritur aftësinë, për të ndriçuar potencialin dhe për të motivuar shpirtin.Ne kemi një bashkim të tillë kolektiv që vepron si një infeksion që transmetohet në të gjithë zinxhirin tonë të furnizimit dhe fërkohet te klientët tanë dhe kjo gjithashtu ka ndihmuar në arritjen e besimit dhe mbështetjes së klientëve me një frymë të shkëlqyer profesionale dhe aftësi të shkëlqyera specialiteti!
Partnerët Strategjikë ----Nëse jeni një lojtar i ekipit konkurrues që dëshiron të jetë personi më i suksesshëm që mund të jeni, atëherë Feilong është për ju.
 
Nëse dëshironi të bashkoheni me ekipin tonë fantastik, ju lutemi dërgoni një kopje të CV-së dhe letrës suaj mbuluese në:ping@cnfeilong.com.
 
 • Triniteti
  Feilong
  Talenti, tregu dhe menaxhimi janë 'Triniteti' që do të lejojnë Grupin Feilong të mbizotërojë në qëllimin e tij më të lartë të arritshëm.Profesionalizmi i stafit dhe shpirti i përkushtuar kolektiv atje promovojnë strategjinë e ndërmarrjes sonë për të qenë sa më efikase dhe për të zbatuar ndryshimet shpejt, me një tranzicion të qetë dhe për të vazhduar rrugën tonë drejt suksesit.Ne zbatojmë përshtatje strategjike për të përmirësuar cilësinë e fuqisë punëtore duke zbuluar talentet në universitetet më të mira përreth zonës dhe nëpërmjet një sistemi unik rekrutimi dhe përzgjedhjeje.Për të përmirësuar secilin anëtar të fuqisë punëtore, ne sigurojmë që çdo pozicion të ketë mundësinë dhe përgjegjësinë për të pasur një ndikim të madh në strategjinë e ndërmarrjes sonë duke sugjeruar dhe zbatuar ide, pavarësisht nëse është anëtar i menaxhimit tek punonjësi mesatar i fabrikës.Ne ofrojmë një sistem shpërblimi fantastik që tregon për talentet specifike të individëve që zbulohen gjatë rishikimeve tona mujore dhe nëse ide dhe aftësi të tilla të reja janë të besueshme, ne i shpërblejmë talentet e tilla në rritje në një sërë mënyrash nga rritja e pagave, trajnimi, certifikimi, ekspozimi dhe bonuse në varësi të asaj se sa fitimprurëse është ideja.
 • Pasuroni mbajtësin tuaj
  Feilong
  Nëse dëshironi të programoni dhe pasuroni karrierën tuaj profesionale, kërkoni një mënyrë të sigurt për të ushtruar aftësitë tuaja, për t'u konsideruar si një pasuri dhe jo një numër, të inkurajohet dhe të shpërblehet mendimi juaj i lirë në vend që të nënçmohet dhe shpresoni të keni një sukses dhe karrierë të begatë, atëherë Feilong është zgjedhja e arsyeshme dhe logjike për ju.

  Nëse ju jepet ky shans, mos e humbisni, është një shans shumë emocionues për të zhvilluar karrierën tuaj këtu.Tani po kërkojmë njerëz që janë të guximshëm në pioniere dhe shpresojnë të shfaqin atje talente, të cilët janë plot ide, që kanë guximin të sfidojnë, më në fund njerëz që mund të gjejnë atë fushë të veçantë klientësh dhe t'i korrin ata gjatë gjithë vitit, kështu që për të siguruar që xhepat të jenë të trashë dhe promovimi do të jetë i pashmangshëm.
 • Shpërblime profesionale  
  Feilong

  Si një ndërmarrje private me zhvillim të shpejtë, Feilong studion dhe përjeton aftësitë, konceptet dhe teoritë më të mira të menaxhimit, dhe vërtet ofron zgjidhje të vlefshme dhe ideale për klientët!
  Objektivi ynë është të ofrojmë jo vetëm një pagë shumë konkurruese për punëtorët, por edhe mundësi për zhvillimin e karrierës, në mënyrë që punëtorët të mos ngecin kurrë në melankoli.Këtu, ju do të merrni shumë shanse të ndryshme për vetë-avancim dhe një mjedis mbizotërues të të mësuarit dhe më pas rruga juaj për të përparuar nëpër gradat e promovimit do të ngjitet mbi ju përpara se ta kuptoni.
  Në punë do të merrni pjesë në krijimin ose zbatimin e strategjive të sipërmarrjes në aspekte të ndryshme dhe do t'ju jepet mundësia të ushtroheni si talenti që jeni.Atëherë do të zbuloni se detyrat tuaja do të zgjaten derisa të jeni në krye të një projekti të tërë që kërkon aftësi udhëheqëse, aftësi negociuese dhe një shans për të dominuar tregun vetë.Gjatë rrugës suaj drejt zhvillimit do të ketë një rritje të menaxhmentit të lartë.Ju as nuk duhet të shqetësoheni për njerëzit që kanë punuar më gjatë se ju pasi kompania jonë bazohet në performancën dhe jo kohën, megjithëse ekziston një lidhje me sa kohë keni qenë në biznes dhe performancën tuaj, por kjo lidhje shpesh prishet nga të rinjtë e nxehtë.Le të shohim nëse jeni një prej tyre!

 • Mishërimi i vlerës
  Feilong
  Objektivi ynë me stafin tonë është i njëjtë për klientët tanë, për të pasuruar jetën atje, për të përmirësuar mjediset dhe për të përmirësuar standardin e tyre të jetesës.Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shumë më tepër se mesatarja e industrisë në paga dhe sigurohemi që stafi ynë të kujdeset, t'u ofrohet trajnime shtesë dhe t'u japim atyre mundësi që ata kurrë nuk mund t'i ëndërronin.
  Ne e dimë se stafi është muskuli i kompanisë sonë dhe ndërsa rritemi në shtat, ata duhet të jenë dhe pikërisht kështu e trajtojmë një anëtar të stafit - si të barabartë, por me barazi vjen përgjegjësia.
   
  Këtu, ju mund të gëzoni një sërë përfitimesh të mirëqenies si sigurimi social, dhoma dhe bordi, transporti, kujdesi mjekësor, përfitimet ushqimore dhe mbajtja e një fa

 Një fjalë nga CEO

Është privilegji im të kryesoj vizionin dhe veprimet e Grupit Feilong, të cilin e nisa për herë të parë në vitin 1995. Vitet e fundit ne kemi pësuar rritje dinamike, si në burimet njerëzore ashtu edhe në shtrirjen gjeografike.Kjo rritje mund t'i atribuohet kryesisht zbatimit të vazhdueshëm të parimeve tona themelore të biznesit - përkatësisht respektimit të modelit tonë të qëndrueshëm dhe fitimprurës të biznesit dhe përafrimit të qëllimeve afatgjata të Grupit tonë me vlerat tona thelbësore.
 
Fokusi ndaj klientit
Të qenit i suksesshëm në biznes kërkon fokus të plotë.Ne e dimë që klientët tanë përballen me ndryshimet në baza ditore dhe duhet të arrijnë qëllimet e tyre, shpesh nën presionin ekstrem të kohës, pa u hutuar nga problemet e vendimmarrjes së përditshme.

Të gjithë ne që punojmë për Grupin Feilong përpiqemi të kontribuojmë në ofrimin e shërbimeve më të mira në industri dhe këtë e bëjmë thjesht duke dëgjuar kërkesat dhe nevojat e klientëve tanë ose duke u dhënë atyre këshilla të informuara për produktin e përsosur për ta dhe duke u dhënë kështu një cilësi të pamposhtur të shërbimi.Ne punojmë në lidhje të ngushtë me të gjithë klientët tanë në mënyrë që të jemi në gjendje të demonstrojmë vazhdimisht Feilong Group është një partner i besueshëm.

  Ne e pranojmë se anëtari më i rëndësishëm i kompanisë sonë janë klientët tanë. Ata janë vetë shtylla kurrizore që e lejojnë trupin tonë të qëndrojë, ne duhet të merremi me çdo klient profesionalisht dhe seriozisht, pavarësisht se si duken personalisht apo edhe nëse thjesht na dërgojnë një letër ose na telefonojnë;
Klientët nuk mbijetojnë nga ne, por ne varemi prej tyre;
Klientët nuk janë acarime që shpërthejnë në vendin e punës, ata janë pikërisht objektivat për të cilat ne po përpiqemi;
Klientët na japin një shans për të përmirësuar biznesin atje dhe më mirë atje kompaninë, ne nuk jemi atje për të mëshiruar klientët tanë ose që klientët tanë të mendojnë se po na japin favore, ne jemi këtu për të shërbyer jo për t'u shërbyer.
Klientët nuk janë kundërshtarët tanë dhe nuk dëshirojnë të angazhohen në një betejë të zgjuarsisë, ne do t'i humbasim kur nëse kemi një marrëdhënie armiqësore;
Klientët janë ata që na sjellin kërkesa, është përgjegjësia jonë të plotësojmë kërkesat e tyre dhe t'i lëmë të përfitojnë nga shërbimi ynë.
 
Vizioni ynë
Vizioni ynë është të jemi ofruesi më i madh i pajisjeve shtëpiake në botë, për t'u ofruar të gjitha komuniteteve në mbarë globin qasjen në një jetë të mrekullueshme dhe të shëndetshme ku puna e vështirë dhe që kërkon kohë mund të shndërrohet në thjeshtësi, kursim kohe, kursim energjie dhe luks me kosto efektive që të gjithë duhet të jenë në gjendje të përballojnë.
 
Për të arritur vizionin tonë është e thjeshtë.Vazhdoni në strategjitë tona të shkëlqyera të biznesit në mënyrë që ato të mund të realizohen në mënyrë të përsosur.Për të vazhduar në planin tonë të gjerë të kërkimit dhe zhvillimit, në mënyrë që të mund të kryejmë ndryshime dhe përmirësime të cilësisë së bashku me investimin në produkte të reja emocionuese.
 
Rritja dhe zhvillimi
Feilong është rritur gjithnjë e më shpejt dhe çdo vit që kalon duket se sjell hapa gjigantë drejt madhështisë.Me blerjet e disa kompanive të reja dhe planet për të blerë disa të tjera, ne synojmë t'i fokusojmë ato në qëllimet dhe vlerat tona dhe të sigurojmë që cilësia të mbetet e njëjtë.Në të njëjtën kohë, ne do të vazhdojmë të ndjekim kërkimin dhe zhvillimin tonë të produkteve të vjetra për të siguruar cilësinë më të mirë të mundshme dhe për të filluar vazhdimin e gjeneratave të reja të produkteve të cilat do të zgjerojnë ofertën tonë totale të shërbimeve për klientët.
 
Ne si kompani synojmë të ofrojmë një shërbim që është me cilësi të jashtëzakonshme dhe mbetet vlerë për paranë në mënyrë që të mund të përmirësojmë mirëqenien e familjes në të gjithë globin.
 
Unë do të doja t'ju mirëpres personalisht të gjithëve në Feilong dhe shpresoj që e ardhmja jonë së bashku mund të na sjellë të dyve një pasuri suksesi.
 
Ne ju dëshirojmë sukses, pasuri dhe shëndet të mirë,
zoti Wang
President dhe CEO
 

Afati kohor i Feilong

Shijoni Diferencën / Tregtinë Ndërkombëtare Feilong

Fotografitë e fabrikës

LIDHJET E SHPEJTA

PRODUKTET

NA KONTAKTONI

Tel: +86-574-58583020
Telefon:+86-13968233888
Shtoni: Kati i 21-të, 1908# North Xincheng Road (Rezidenca TOFIND), Cixi, Zhejiang, Kinë
E drejta e autorit © 2022 Feilong Home Appliance. Harta e faqes  |Mbeshtetur nga leadong.com