Please Choose Your Language
Tentang Kami
Anjeun di dieu: Imah » Ngeunaan Kami

 Ngeunaan Feilong

 Perkakas bumi Feilong - ti saprak 1995 parantos ngahasilkeun alat-alat anu méwah sareng hargana murah ka pasar global.Produk utama kami nyaéta: Mesin cuci boh bak kembar sareng loader luhur. Kulkas kaasup retro , kompak, undercounter, meja, panto ganda, panto triple jeung sisi ku samping.Freezers dada kaasup pamakéan imah, pamakéan komérsial, lawang tunggal, panto ganda, panto triple, panto kukupu, suhu Ultra low, panto kaca jeung Kapuloan supermarket. Televisi LED boh DLED sareng ELED kalayan kamampuan 4k sareng 8k sareng showcase komérsial sarta produk jangkauan-di.
 
Feilong owns 4 pabrik total, pabrik utama urang aya di Cixi jeung facotries di Henan na Suqian pikeun ngidinan kasadiaan badag palabuhan pikeun manggihan cara pangalusna pikeun ngirim barang ka anjeun - FOB Ningbo, FOB Lianyanggang, FOB Shanghai jeung FOB Qingdao mangrupakeun palabuhan urang pang populerna.Kalayan total lahan 900.000 méter pasagi, ayeuna urang nuju ngawangun pabrik ka-5 anu kedah réngsé dina taun 2024.
 
Kami reueus janten kantos-ngembangkeun di sakumna dunya pikeun mastikeun yén visi sareng misi kami parantos lengkep sareng kami janten panyalur alat utama kompak sadunya.Kami parantos damel sareng langkung ti 130 nagara sareng langkung ti 2000 merek di sakumna dunya nempatkeun kapercayaan kana kaahlian kami.

Misi kami, anu paling pasti kami tampi - nyaéta nyiptakeun kahirupan anu nyaman, tanpa setrés pikeun klien kami sareng klien kami!Produk anu gampang dianggo, higenis sareng kualitas anu saé ogé layanan palanggan anu ngaleungitkeun lieur tina sumber.

Visi kami sareng wates kami nyaéta - janten tempat anu dipikahoyong pikeun ngajaga produk anjeun aman sareng seger sareng pikeun anjeun paling dipikaresep ku kulawarga, babaturan, sareng kolega.Kami hoyong janten eksportir alat nomer 1 ka dunya ku 2030 sareng kami peryogi bantosan anjeun pikeun minuhan visi kami ngajantenkeun anjeun bagian anu paling integral tina tim kami.

Kulkas kami reueus dijual di pangecér panggedéna di dunya, kalebet Walmart sareng sababaraha merek panglegana sapertos Hisense sareng Meiling…

Pabrik kami kelas dunya sareng sistem kontrol kualitas kami nuturkeun pabrik otomotif panggedéna di dunya pikeun mastikeun hebat pisan. manajemén kualitas jeung sistem produksi.Kami fokus kana ngéléhkeun, ngaronjatkeun, sarta geura-giru jadi ngarah inovasi ayeuna dina industri refrigeration kalawan sababaraha patén-patén produksi jeung desain.

Sakabéh tim produksi sareng desain urang mangrupikeun ahli dina widang éta.Malah anu langkung penting, urang ngadangukeun klien kami pikeun mastikeun aranjeunna henteu ngan ukur puas ku produk urang, supados aranjeunna tiasa ngagampangkeun kahirupan.

Bakat - kepanduan jeung kasempetan

Feilong ningali nilai sareng poténsi anu gaduh jabatan HR kelas luhur sareng niru sepupu urang Éropa dina seueur strukturna.Staf Feilong sadayana ideolog sareng praktisi anu damel babarengan dina lingkungan anu nguatkeun jiwa pikeun ngasah kaahlian, ningkatkeun kamampuan, ngajentrekeun poténsi sareng ngamotivasi sumanget.Kami gaduh kebersamaan koléktif sapertos sapertos inféksi anu ditularkeun sapanjang ranté suplai kami sareng ngagosok kana klien kami sareng ieu ogé parantos ngabantosan kapercayaan sareng dukungan klien kalayan sumanget profésional anu luar biasa sareng kaahlian khusus anu saé!
Mitra Strategis ---- Upami anjeun pamaén tim kalapa anu hoyong janten jalma anu paling suksés anjeun tiasa janten Feilong kanggo anjeun.
 
Upami anjeun hoyong gabung sareng tim hebat kami, kirimkeun salinan CV sareng surat panutup anjeun ka:ping@cnfeilong.com.
 
  • The Trinity
    Feilong
    Bakat, pasar sareng manajemén mangrupikeun 'The Trinity' anu bakal ngamungkinkeun Grup Feilong menang dina tujuan anu paling luhur anu tiasa dicapai.Profesionalisme staf sareng sumanget bakti koléktif ngamajukeun strategi perusahaan urang pikeun éfisién sabisa-gancang sareng ngalaksanakeun parobihan gancang, kalayan transisi anu lancar sareng neraskeun kana jalan anu suksés.Urang ngalaksanakeun kustomisasi strategis pikeun ningkatkeun kualitas tenaga kerja ku bakat scouting universitas luhur di sabudeureun wewengkon sarta via sistem rekrutmen sarta Pilihan unik.Dina raraga ngaronjatkeun unggal sarta unggal anggota tanaga gawé kami nanggungkeun ka kantor asuransi yén unggal posisi boga kasempetan jeung tanggung jawab pikeun boga pangaruh utama dina strategi perusahaan urang ku suggesting sarta ngalaksanakeun gagasan euweuh urusan lamun éta anggota manajemén ka rata worker pabrik.Kami nawiskeun sistem ganjaran anu luar biasa anu nunjukkeun bakat khusus individu anu dipendakan salami ulasan bulanan kami sareng upami ideu sareng kaahlian anyar sapertos masuk akal, kami ngaganjar bakat anu ngembang sapertos ku sababaraha cara tina paningkatan gajih, pelatihan, sertifikasi, paparan sareng bonus gumantung kana kumaha nguntungkeun gagasan.
  • Enrich Carrer Anjeun
    Feilong
    Upami anjeun hoyong program sareng ngabeungharan karir profésional anjeun, milari jalan anu pasti-seuneu pikeun ngalaksanakeun kamampuan anjeun, dianggap salaku aset sareng sanés nomer, gaduh pamikiran bébas anjeun didorong sareng diganjar tinimbang diremehkeun sareng anjeun ngarepkeun suksés. sareng karir anu makmur teras Feilong mangrupikeun pilihan anu wijaksana sareng logis pikeun anjeun.

    Upami dipasihkeun kasempetan ieu, tong runtah éta, éta mangrupikeun kasempetan anu pikaresepeun pikeun ngembangkeun karir anjeun di dieu.Ayeuna urang milarian jalma-jalma anu wani naratas sareng ngarep-arep pamer bakat, anu pinuh ku anggapan, anu wani tangtangan, tungtungna jalma-jalma anu tiasa mendakan éta lapangan khusus klien sareng panén sapanjang taun. pikeun mastikeun aya kantong anu gajih sareng promosi bakal dilawan.
  • Ganjaran profésional  
    Feilong

    Salaku perusahaan swasta anu gancang ngembang, Feilong diulik sareng ngalaman kaahlian manajemén anu pangsaéna sareng konsép sareng téori, sareng leres-leres nyayogikeun solusi anu sah sareng idéal pikeun klien!
    Target kami nyaéta pikeun nyayogikeun sanés ngan ukur gaji anu kompetitif pikeun pagawé tapi ogé kasempetan ngembangkeun karir supados pagawé henteu pernah stagnasi dina melankolis.Di dieu, anjeun bakal nampi seueur kasempetan anu béda pikeun kamajuan diri sareng lingkungan diajar anu utami teras jalan anjeun pikeun maju dina jajaran promosi bakal naek ka anjeun sateuacan anjeun terang.
    Dina karya, anjeun bakal ilubiung dina ngadegkeun atawa ngalaksanakeun strategi perusahaan dina aspék béda jeung dibéré kasempetan pikeun exert diri salaku bakat anu anjeun.Teras anjeun bakal mendakan yén tugas anjeun bakal diperpanjang dugi ka anjeun tanggung jawab sadayana proyék anu peryogi kaahlian kapamimpinan, kaahlian negosiasi sareng kasempetan pikeun ngadominasi pasar nyalira.Salila jalan anjeun pikeun pangwangunan bakal aya naékna manajemén senior.Anjeun malah henteu kedah hariwang ngeunaan jalma-jalma anu parantos damel langkung lami tibatan anjeun sabab perusahaan kami dumasar kana kinerja sareng henteu waktos sanaos aya tautan kana sabaraha lami anjeun dina bisnis sareng kinerja anjeun tapi tautan ieu sering rusak ku pendatang anyar panas.Hayu urang tingali naha anjeun salah sahijina!

  • Perwujudan nilai
    Feilong
    Target kami sareng staf kami sami pikeun klien kami, pikeun memperkaya kahirupan di dinya, lingkungan anu langkung saé sareng ningkatkeun standar hirupna.Éta sababna kami nawiskeun langkung seueur gaji rata-rata industri sareng mastikeun staf kami dijaga, nawiskeun pelatihan tambahan sareng masihan aranjeunna kasempetan anu henteu kantos diimpikeun.
    Urang terang yén staf mangrupikeun otot perusahaan urang sareng nalika urang tumuwuh dina stature kedahna aranjeunna sareng éta persis kumaha urang ngarawat hiji anggota staf - sami tapi kalayan sasaruaan tanggung jawab.
     
    Di dieu, Anjeun bisa ngarasakeun runtuyan kauntungan karaharjaan kayaning asuransi sosial, kamar jeung dewan, transportasi, perawatan médis, kauntungan dahareun jeung sustaining fa a.

 Hiji Kecap Ti CEO

Ieu hak husus kuring pikeun spearhead visi jeung lampah Grup Feilong, nu kuring mimiti dimimitian deui dina 1995. Dina taun panganyarna kami geus undergone pertumbuhan dinamis, boh dina SDM jeung jangkauan geografis.Pertumbuhan ieu tiasa dikaitkeun utamina kana aplikasi konsisten tina prinsip dasar bisnis urang - nyaéta patuh kana modél bisnis anu sustainable sareng nguntungkeun sareng alignment tujuan jangka panjang Grup urang sareng nilai-nilai inti urang.
 
Fokus Palanggan
Keur suksés dina bisnis tungtutan fokus total.Urang terang konsumén urang papanggih parobahan dina dasar poean sarta kudu nganteurkeun kana tujuan maranéhanana, mindeng dina tekenan waktu ekstrim, tanpa keur kacau ku poé-ka poé nyieun kaputusan masalah.

Urang sadayana damel pikeun Grup Feilong narékahan pikeun nyumbang kana nganteurkeun jasa anu pangsaéna dina industri sareng urang ngalakukeun ieu ku ngan saukur ngadangukeun syarat sareng kabutuhan konsumén urang atanapi masihan aranjeunna nasihat anu terang ngeunaan produk anu sampurna pikeun aranjeunna sareng ku kituna masihan kualitas anu teu aya watesna. palayanan.Kami damel dina hubungan anu caket ka sadaya para nasabah supados urang tiasa terus-terusan nunjukkeun yén Feilong Group mangrupikeun pasangan anu tiasa dipercaya.

  Kami ngakuan yén anggota anu paling penting dina perusahaan kami nyaéta klien kami. Éta pisan tulang tonggong anu ngamungkinkeun awak urang nangtung, urang kudu nungkulan unggal klien professionally tur serius euweuh urusan naon maranéhna némbongan kawas pribadi atawa malah lamun aranjeunna ngan ngirimkeun kami surat atawa nelepon kami;
Klién henteu salamet dina kami, tapi kami gumantung kana aranjeunna;
Klién teu irritations bursting kana tempat gawé, aranjeunna pisan tujuan nu urang striving pikeun;
Klién masihan kami kasempetan pikeun ningkatkeun bisnis sorangan sareng langkung saé aya perusahaan, kami henteu aya karunya ka klien kami atanapi gaduh klien kami ngarasa aranjeunna masihan kami nikmat, kami di dieu pikeun ngalayanan henteu dilayanan.
Klién teu adversaries urang jeung teu hayang kalibet dina perang wits, urang bakal leungit eta lamun urang boga hubungan mumusuhan;
Klién nyaéta jalma anu nyangking tungtutan ka kami, éta tanggung jawab urang pikeun nyugemakeun saratna sareng ngantepkeun kauntungan tina jasa kami.
 
Visi kami
Visi kami nyaéta janten panyadia alat bumi pangageungna di dunya, nyayogikeun aksés ka sadaya komunitas di sakumna dunya kana kahirupan anu saé sareng séhat dimana tenaga kerja anu susah sareng nyéépkeun waktos tiasa janten saderhana, hemat waktos, hemat energi sareng luxuries éféktif ongkos nu sadayana kedah mampuh.
 
Pikeun ngahontal visi urang basajan.Nuluykeun dina strategi bisnis urang alus teuing ambéh maranéhanana bisa datang ka fruition sampurna.Pikeun neraskeun dina rencana panalungtikan sareng pamekaran éksténsif urang ku kituna urang tiasa ngiringan parobihan kualitas sareng perbaikan sareng investasi dina produk anyar anu pikaresepeun.
 
Tumuwuh sareng pamekaran
Feilong parantos ningkat sacara gancang sareng unggal taun anu kalangkung sigana ngenalkeun kabisat raksasa pikeun kaagungan.Kalayan akuisisi sababaraha perusahaan énggal sareng ngarencanakeun pikeun nyandak sababaraha deui, kami niat pikeun museurkeun aranjeunna kana tujuan sareng nilai urang sareng pikeun mastikeun kualitasna tetep sami.Dina waktos anu sami, urang bakal teras-terasan ngusahakeun panilitian sareng pamekaran produk-produk kuno pikeun mastikeun yén aranjeunna kualitas anu pangsaéna sareng ngamimitian generasi produk énggal anu bakal ngalegaan total tawaran jasa ka para nasabah.
 
Kami salaku perusahaan tujuan pikeun nyayogikeun jasa anu kualitasna luar biasa sareng tetep nilai artos supados urang tiasa ningkatkeun kesejahteraan kulawarga di sakumna dunya.
 
Abdi hoyong pribadi ngabagéakeun anjeun sadayana ka Feilong sareng kuring ngarepkeun masa depan urang babarengan tiasa ngajantenkeun kabeungharan kasuksésan.
 
Kami ngarepkeun anjeun suksés, kabeungharan sareng kaséhatan anu saé
Pak Wang
Présidén sareng CEO
 

Gariswanci Feilong

Ngarasakeun Bedana / Feilong International Trade

Poto Pabrik

Tumbu Gancang

PRODUK

TAROS KAMI

Telepon: +86-574-58583020
Telepon: +86-13968233888
Tambahkeun: 21th Floor, 1908# North Xincheng Road (TO FIND Mansion), Cixi, Zhejiang, Cina
Hak Cipta © 2022 Feilong Home Appliance. Sitemap  |Dirojong ku leadong.com