Please Choose Your Language
Babagan awake dhewe
Sampeyan kene: Ngarep » Babagan Kita

 Babagan Feilong

 Perkakas omah Feilong - wiwit taun 1995 wis nggawe peralatan mewah lan regane murah kanggo pasar global.Produk utama kita yaiku: Mesin cuci loro bak kembar lan loader ndhuwur. Kulkas kalebu retro , kompak, undercounter, meja, lawang pindho, lawang telung lan sisih dening sisih.Chest Freezers kalebu panggunaan omah, panggunaan komersial, lawang siji, lawang dobel, lawang telu, lawang kupu-kupu, Suhu sithik, lawang kaca lan Kepulauan supermarket. Televisi LED loro DLED lan ELED karo kabisan 4k lan 8k lan showcase komersial lan produk reach-in.
 
Feilong ndarbeni 4 pabrik total, pabrik utama kita dumunung ing Cixi karo facotries ing Henan lan Suqian kanggo ngidini kasedhiyan ageng bandar kanggo nemokake cara paling apik kanggo ngirim barang kanggo sampeyan - FOB Ningbo, FOB Lianyanggang, FOB Shanghai lan FOB Qingdao minangka port paling populer kita.Kanthi total tanah 900.000 meter persegi, kita saiki lagi mbangun pabrik kaping 5 sing kudu rampung ing taun 2024.
 
Kita bangga bisa terus berkembang ing ndonya kanggo mesthekake yen visi lan misi wis rampung lan kita dadi pemasok peralatan utama kompak ing donya.Kita wis kerja karo luwih saka 130 negara lan luwih saka 2000 merek ing saindenging jagad menehi kepercayaan marang keahliane.

Misi kita, sing mesthi wis ditampa - yaiku nggawe urip sing nyaman lan bebas stres kanggo klien lan klien ing kana!Produk sing gampang digunakake, hygenic lan kualitas apik uga minangka layanan pelanggan sing ngilangi sirah saka sumber.

Visi lan wates kita yaiku - dadi panggonan sing dikarepake kanggo njaga produk sampeyan kanthi aman lan seger lan supaya sampeyan bisa seneng karo kulawarga, kanca, lan rekan kerja.Kita pengin dadi eksportir piranti nomer 1 ing saindenging jagad ing taun 2030 lan butuh bantuan sampeyan kanggo ngrampungake visi supaya sampeyan dadi bagean paling integral saka tim.

Kulkas kita kanthi bangga didol ing pengecer paling gedhe ing donya, kalebu Walmart lan sawetara merek paling gedhe ing donya kayata Hisense lan Meiling…

Pabrik kita kelas donya lan sistem kontrol kualitas kita ngetutake manufaktur otomotif paling gedhe ing donya kanggo mesthekake fantastis. sistem manajemen mutu lan produksi.Kita fokus kanggo ngalahake, nambah, lan bakal mimpin inovasi saiki ing industri kulkas kanthi sawetara paten produksi lan desain.

Kabeh tim produksi lan desain kita minangka pakar ing lapangan.Sing luwih penting, kita ngrungokake para klien kanggo mesthekake yen dheweke ora mung puas karo produk, supaya bisa nggawe urip luwih gampang.

Talent - scouting lan kesempatan

Feilong ndeleng regane lan potensial duwe departemen HR kelas ndhuwur lan niru sepupu Eropa ing akeh strukture.Staff Feilong kabeh ideolog lan praktisi sing makarya bebarengan ing lingkungan impowering jiwa kanggo ngasah skills, nambah kemampuan, enlighten potensial lan motivasi semangat.Kita duwe kebersamaan kolektif kaya infeksi sing ditularake ing kabeh rantai pasokan lan nyebar menyang klien lan iki uga mbantu entuk kepercayaan lan dhukungan klien kanthi semangat profesional sing luar biasa lan katrampilan khusus sing apik!
Mitra Strategis ---- Yen sampeyan dadi pemain tim sing kompetitif sing pengin dadi wong sing paling sukses, Feilong kanggo sampeyan.
 
Yen sampeyan pengin gabung karo tim sing luar biasa, kirim salinan CV lan surat panutup sampeyan menyang:ping@cnfeilong.com.
 
  • Trinitas
    Feilong
    Bakat, pasar lan manajemen minangka 'The Trinity' sing bakal ngidini Grup Feilong menang ing target paling dhuwur sing bisa ditindakake.Profesionalisme staf lan semangat pengabdian kolektif ningkatake strategi perusahaan supaya efisien lan bisa ngetrapake owah-owahan kanthi cepet, kanthi transisi sing lancar lan terus maju menyang sukses.Kita ngleksanakake kustomisasi strategis kanggo nambah kualitas tenaga kerja dening bakat scouting universitas ndhuwur ing saindhenging wilayah lan liwat recruitment unik lan sistem pilihan.Kanggo nambah saben anggota tenaga kerja, kita ngasuransiake manawa saben posisi duwe kesempatan lan tanggung jawab kanggo nduwe pengaruh gedhe ing strategi perusahaan kanthi menehi saran lan ngetrapake ide, ora preduli yen dadi anggota manajemen ing rata-rata buruh pabrik.Kita nawakake sistem ganjaran sing apik banget sing nuduhake bakat tartamtu saka individu sing ditemokake sajrone review saben wulan lan yen ide lan katrampilan anyar kasebut bisa dipercaya, kita menehi hadiah kanggo bakat sing tuwuh kanthi pirang-pirang cara saka kenaikan upah, pelatihan, sertifikasi, paparan lan bonus gumantung carane duwe bathi idea.
  • Enrich Carrer Panjenengan
    Feilong
    Yen sampeyan pengin program lan nambah karir profesional, golek cara sing bisa ditindakake kanggo ngetrapake kemampuan sampeyan, dianggep minangka aset lan dudu nomer, supaya pikirane bebas diwanti-wanti lan diganjar tinimbang diremehake lan sampeyan ngarep-arep bisa sukses. lan karir makmur banjur Feilong iku pilihan wicaksana lan logis kanggo sampeyan.

    Yen diwenehi kesempatan iki, aja mbuwang-mbuwang, iki minangka kesempatan sing nyenengake kanggo ngembangake karir sampeyan ing kene.Saiki kita nggoleki wong sing wani dadi perintis lan ngarep-arep bisa nuduhake bakat ing kana, sing kebak ide, sing duwe keberanian nantang, pungkasane wong sing bisa nemokake lapangan khusus klien kasebut lan panen kabeh taun. minangka kanggo mesthekake ana kanthong sing lemak lan promosi bakal ono.
  • Ganjaran Profesional  
    Feilong

    Minangka perusahaan swasta sing cepet berkembang, Feilong sinau lan ngalami katrampilan manajemen lan konsep lan teori sing paling apik, lan nyedhiyakake solusi sing bener lan becik kanggo para klien!
    Target kita yaiku nyedhiyakake ora mung gaji sing kompetitif banget kanggo para pekerja nanging uga kesempatan ngembangake karir supaya para pekerja ora nate stagnasi ing melankolis.Ing kene, sampeyan bakal entuk macem-macem kemungkinan kanggo kemajuan diri lan lingkungan sinau sing utama lan banjur cara kanggo maju ing rangking promosi bakal munggah sadurunge sampeyan ngerti.
    Ing pakaryan kasebut, sampeyan bakal melu nggawe utawa nindakake strategi perusahaan ing macem-macem aspek lan diwenehi kesempatan kanggo ngupayakake dhewe minangka bakat.Banjur sampeyan bakal nemokake manawa tugas sampeyan bakal ditambah nganti sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh proyek sing mbutuhake katrampilan kepemimpinan, katrampilan negosiasi lan kesempatan kanggo dominasi pasar dhewe.Sajrone dalan menyang pembangunan, bakal ana manajemen senior.Sampeyan ora perlu kuwatir babagan wong-wong sing wis kerja luwih suwe tinimbang sampeyan amarga perusahaan kita adhedhasar kinerja lan dudu wektu sanajan ana tautan suwene sampeyan wis ana ing bisnis lan kinerja sampeyan, nanging tautan iki asring rusak. dening wong anyar sing panas.Ayo ndeleng yen sampeyan salah siji saka wong-wong mau!

  • Pawujudan Nilai
    Feilong
    Target kita karo staf kita padha kanggo klien kita, kanggo nambah urip ing kono, lingkungan sing luwih apik lan ningkatake standar urip.Pramila kita nawakake gaji rata-rata industri lan priksa manawa staf kita dijaga, menehi pelatihan tambahan lan menehi kesempatan sing ora bisa diimpi-impi.
    Kita ngerti manawa staf minangka otot perusahaan kita lan nalika kita tuwuh kanthi dhuwur, mula kudune lan kaya ngono cara kita nambani anggota staf - padha nanging kanthi kesetaraan tanggung jawab.
     
    Kene, sampeyan bisa seneng seri keuntungan kesejahteraan kayata asuransi sosial, kamar lan papan, transportasi, perawatan medis, keuntungan pangan lan nyonggo fa

 Sabda saka CEO

Aku duwe hak istimewa kanggo mimpin visi lan tumindak Feilong Group, sing pisanan diwiwiti ing taun 1995. Ing taun-taun pungkasan, kita wis ngalami pertumbuhan sing dinamis, ing sumber daya manungsa lan jangkauan geografis.Wutah iki bisa disebabake utamane kanggo ngetrapake prinsip dhasar bisnis sing konsisten - yaiku ketaatan marang model bisnis sing lestari lan nguntungake lan keselarasan tujuan jangka panjang Grup karo nilai inti.
 
Fokus pelanggan
Dadi sukses ing bisnis mbutuhake fokus total.Kita ngerti manawa para pelanggan ngalami owah-owahan saben dina lan kudu nggayuh tujuane, asring ing tekanan wektu sing ekstrim, tanpa diganggu dening masalah nggawe keputusan saben dina.

Kabeh kita makarya kanggo Grup Feilong ngupayakake kontribusi kanggo nyedhiyakake layanan paling apik ing industri lan kita nindakake iki kanthi mung ngrungokake syarat lan kabutuhan pelanggan utawa menehi saran babagan produk sing sampurna kanggo dheweke lan kanthi mangkono menehi kualitas sing ora bisa dikalahake. layanan.Kita kerja ing hubungan sing cedhak karo kabeh pelanggan supaya kita bisa terus-terusan nduduhake Feilong Group minangka mitra sing bisa dipercaya.

  Kita ngerti manawa anggota sing paling penting ing perusahaan kita yaiku klien. Dheweke minangka tulang punggung sing ngidini awak bisa ngadeg, kita kudu nangani saben klien kanthi profesional lan serius, ora ketompo apa sing katon sacara pribadi utawa sanajan mung ngirim layang utawa nelpon;
Klien ora urip ing kita, nanging kita gumantung ing wong;
Klien ora irritations bursting menyang panggonan karya, padha dislametaké banget kang kita striving kanggo;
Klien menehi kita kasempatan kanggo nambah ana bisnis dhewe lan luwih ana perusahaan, kita ora ana kanggo tega kita klien utawa duwe klien kita aran padha menehi kita sih, kita kene kanggo ngawula ora dilayani.
Klien ora mungsuh kita lan ora pengin melu perang saka wits, kita bakal ilang nalika yen kita duwe hubungan musuhan;
Klien yaiku wong-wong sing nggawa panjaluk menyang kita, dadi tanggung jawab kita kanggo nyukupi kabutuhan lan supaya entuk manfaat saka layanan kita.
 
Visi Kita
Visi yaiku dadi panyedhiya peralatan omah sing paling gedhe ing saindenging jagad, nyedhiyakake kabeh komunitas ing saindenging jagad kanthi akses menyang urip sing apik lan sehat ing ngendi tenaga kerja sing angel lan akeh wektu bisa digawe kanthi gampang, ngirit wektu, ngirit energi lan kemewahan biaya efektif sing kabeh kudu bisa.
 
Kanggo nggayuh visi kita gampang.Terusake strategi bisnis sing apik banget supaya bisa ngasilake kanthi sampurna.Kanggo nerusake ing rencana riset lan pangembangan ekstensif supaya kita bisa mimpin munggah owah-owahan kualitas lan dandan bebarengan karo nandur modal ing produk anyar macem.
 
Wutah lan pangembangan
Feilong saya tambah akeh kanthi cepet lan saben taun sing liwati kaya-kaya ngenalake lompatan raksasa.Kanthi akuisisi sawetara perusahaan anyar lan rencana kanggo ndarbeni sawetara liyane, kita duwe tujuan kanggo fokus ing tujuan lan nilai lan njamin kualitas tetep padha.Ing wektu sing padha, kita bakal terus ngupayakake riset lan pangembangan produk lawas kanggo mesthekake yen kualitas paling apik lan kanggo miwiti generasi produk anyar sing bakal nggedhekake penawaran layanan total kanggo para pelanggan.
 
Kita minangka perusahaan ngarahake nyedhiyakake layanan kanthi kualitas luar biasa lan tetep regane dhuwit supaya bisa ningkatake kesejahteraan kulawarga ing saindenging jagad.
 
Aku arep kanggo pribadi welcome sampeyan kabeh Feilong lan muga-muga mbesuk kita bebarengan bisa nggawa kita loro kasugihan sukses.
 
Muga-muga sampeyan sukses, kasugihan lan kesehatan
Pak Wang
Presiden lan CEO
 

Feilong Timeline

Seneng Beda / Feilong Perdagangan Internasional

Foto Pabrik

LINKS CEPAT

PRODUK

KONTAK KAMI

Telpon: +86-574-58583020
Telpon: +86-13968233888
Tambah: Lantai 21, 1908# North Xincheng Road (TOFIND Mansion), Cixi, Zhejiang, China
Hak Cipta © 2022 Feilong Home Appliance . Sitemap  |Didhukung dening leadong.com